• slo
 • en

Poslovni leti

Poslovni letalski prevozi so najbolj hiter, udoben in varen način prevoza. S podjetjem Janez let pa je letalski prevoz tudi cenovno primerljiv z ostalimi načini transporta.

Z našimi letali lahko dosežemo več kot 1000 destinacij po celi Evropi. Letenje z nami pa ni samo hitro in priročno, vendar tudi cenovno ugodno. Naša flota poslovnih letal vam omogoča, da pristanemo na manjša letališča, ki so bližja vaši končni destinaciji ter vam s tem prihranimo čas in stroške. Janez let je certificiran slovenski letalski prevoznik AOC št. SI.AOC.08/2014.


Zakaj potovati z Janez let?


Dostop

V nekaj urah omogočamo dostop do 1000 evropskih letališč, ki so blizu vaši končni destinaciji.

Varnost
Vaša varnost je pri nas na prvem mestu.

Prilagodljivost
V največji meri se skušamo prilagoditi vašim željam in potrebam. Poleti možni tudi v manj kot 24 h po prejemu naročila.

Splošni pogoji
Število potnikov se lahko omeji glede na vremenske razmere in težo potnikov v letalu: letalo Cessna 172 in 182 lahko sprejme največ do 3 potnike, letalo Piper Seneca PA34 največ do 4 potnike, letalo Cessna Citation 501 pa do največ 6 (opcijsko do 7) potnikov. Dejansko število potnikov se določi glede na razmere za vsak let posebej.
Pridržujemo si pravico do zavrnitve storitve letalskega prevoza zaradi: vremenskih razmer, tehničnih težav ali pa zaradi nezmožnosti potnika za let.

Za ponudbo nas kontaktirajte na e-mail #EM#6a606c667e69637348636b656977207c79#EM#.

Letalski prevozi

 • 22. Avg. 2014

  Success Story:

  Nikolay Legomanov, 26 years, Sofia (Bulgaria), Commercial pilot flying for Aerial work company

  I heard about Janez let, from a colleague two years ago, when I was wondering where to continue my training after gaining th...  več
 • 11. Feb. 2014

  Success Story

  Dimitar Ivanov, 29 years, Skopje (Macedonia), First officer on A320 at Wizz Air

  In flight school Janez let I got knowledge and flying experience which have later helped me to got a job. All have been nice, kind and hosp...  več