• slo
 • en

LETALSKI PIKNIK

Če potrebujete novo idejo, kam povabiti prijatelje, znance ali poslovne partnerje, da bi se skupaj malce poveselili, vam predstavljamo izvirno rešite...


…Podjetje Janez let za vas ponuja letalski piknik na letališču Divača.


Nudimo vam prijeten prostor, ki se skriva v vrtači nedaleč stran od hangarja, dobro hrano ter seveda nekaj kar spada k vsakemu letalskemu pikniku, saj drugače sploh ne bi bil "letalski", panoramske polete.

V vrtači, ki se nahaja v prijetni senci borovcev je postavljen kamin za pripravo jedi na žaru, razpolagamo z večjim številom miz in klopi, po dogovoru vam lahko priskrbimo tudi hrano in pijačo.

Piknik v naravi bomo popestrili s panoramskimi leti, ki jih izvajamo z enomotornim letalom Cessna 172, ki sprejme do 3 potnike.

Iz zraka si lahko ogledate značilno kraško pokrajino in svetovno znani turistični atrakciji Škocjanske jame ter kobilarno Lipica.

Že nekaj minut po vzletu iz divaškega letališča se pred vami razprostira tržaški zaliv in slovenska obala, lahko pa vas popeljemo po dolini reke Soče do slovenskih Alp, ki se ponašajo z našim najvišjim vrhom Triglavom. Možni so tudi leti po vaši želji.

Tudi navdušenci športa lahko pridejo na svoj račun, saj je dovolj prostora za igranje nogometa, odbojke, badmintona ter ostalih športnih aktivnosti.

Letalski piknik je primeren tudi za večje skupine ljudi (do 70 oseb).

Dodatna ponudba: vožnja z Baxter-jem.

Cena?

Glede na vaše povpraševanje (št. oseb, izbira panoramskega leta, hrana in pijača vključeni ali ne, itd), vam sestavimo ponudbo.

Povpraševanje lahko pošljite preko spletnega obrazca oz. nas pokličite na telefonsko številko 041 262 726.

Na voljo smo vam za kakršnekoli informacije.

Torej, preživite dan poln novih doživetij na letališču Divača!

Ostale storitve

 • 22. Avg. 2014

  Success Story:

  Nikolay Legomanov, 26 years, Sofia (Bulgaria), Commercial pilot flying for Aerial work company

  I heard about Janez let, from a colleague two years ago, when I was wondering where to continue my training after gaining th...  več
 • 11. Feb. 2014

  Success Story

  Dimitar Ivanov, 29 years, Skopje (Macedonia), First officer on A320 at Wizz Air

  In flight school Janez let I got knowledge and flying experience which have later helped me to got a job. All have been nice, kind and hosp...  več