• slo
  • en

OBALA

Iz zraka si oglejte kras, celotno slovensko, italijansko ali hrvaško obalo. Odločitev je vaša!

SLOVENSKA OBALA


KRAJ VZLETA: Divača

Po poletu iz letališča Divača sledimo glavni prometni žili proti primorski. Že nad viaduktom Črni kal boste lahko občudovali slovensko obalo. Leteli boste čez obmorska mesta kot so Koper z luko, Izola, Piran in Portorož. Posebej zanimiv pa je pogled na portoroške soline. Po ogledu sledi vrnitev do divaškega letališča.

Naziv poletaNačrt letaOkvirni čas letacena C172 *za do 3 osebe
 OBALADIVAČA - KOZINA - KOPER - IZOLA - PIRAN - PORTOROŽ - SOLINE - ČRNI KAL - DIVAČA 40min
 160EUR** 


TRST


KRAJ VZLETA: Divača

Po poletu iz letališča Divača boste preko kraške pokrajine leteli nad svetovno znano kobilarno Lipica. Nato boste zavili do slovensko-italijanske meje in si ogledali Trst in tržaški zaliv. Sledi vrnitev do letališča.

Naziv poletaNačrt letaOkvirni čas letacena C172 *za do 3 osebe
 TRSTDIVAČA - LIPICA - TRST - DIVAČA  30min 120EUR**


ISTRA


KRAJ VZLETA: Divača

Istra malo drugače.
Po poletu iz letališča Divača si boste ogledali Vremsko dolino, Ilirsko Bistrico ter kraško pokrajino s Snežnikom na čelu. Sledi ogled hrvaške Istre, kjer si boste ogledali Reko in Opatijo ter se vrnili preko Učke in Slavnika nazaj proti Divači.

Naziv poletaNačrt letaOkvirni čas letacena C172 *za do 3 osebe
 ISTRADIVAČA - VREMSKA DOLINA - ILIRSKA BISTRICA - SNEŽNIK - REKA - OPATIJA - UČKA - SLAVNIK - DIVAČA 60min
 240EUR**

LETI PO ŽELJI STRANKE (več kot 30 minut): 1 min letenja letala Cessna 172 za do 3 potnike je 5,0 EUR**

*C172 cena za let z letalom Cessna 172  za do 3 potnike.
** cena vsebuje DDV, letališke pristojbine na letališču Divača, zakup vseh potniških sedežev na letalu. Pri letih po želji stranke se čas letenja obračuna po el. števcu letenja v letalu. Časi trajanja letov so okvirni. Pri letih po želji stranke je lahko potrebno doplačati letališke pristojbine na drugih letališčih.

SPLOŠNI POGOJI:
- Število potnikov se lahko omeji glede na vremenske razmere in težko potnikov v letalu: letalo Cessna 172 lahko sprejme do 3 potnike, največja skupna teža potnikov je 240kg.
- Pridržujemo si pravico do zavrnitve storitve panoramskega leta in izleta zaradi: vremenskih razmer, tehničnih težav ali pa zaradi nezmožnosti potnika za let.


Za več informacij lahko izpolnite spodnji obrazec ali pokličete po telefonu. Izpolnjen obrazec je samo informativnega značaja in ne pomeni opravljenega nakupa.

Letalski izleti

Letalski izlet je popoln način, da okusite svobodo letenja in uživate v zanimivostih pokrajin kamor vas letalo pripelje. Na voljo so izleti tako za tiste; ki si želijo adrenalinskega in aktivnega doživetja, za tiste, ki si želijo rekreacijskega oddiha in dobre hrane, kot tudi za tiste, ki si želijo spoznati zanimive kraje na drugačen način. 

Letalski izleti vam tako ponujajo, da s prijatelji in družino preživite čaroben dan poln novih dogodivščin, ali pa s sabo vzamete poslovne partnerje in sodelavce in si tako utrdite poslovne vezi.

Povpraševanje

Pošlji