• slo
  • en

OBALA

Iz zraka si oglejte kras ali celotno slovensko obalo. Odločitev je vaša!

SLOVENSKA OBALA


KRAJ VZLETA: Divača

Po poletu iz letališča Divača sledimo glavni prometni žili proti primorski. Že nad viaduktom Črni kal boste lahko občudovali slovensko obalo. Leteli boste čez obmorska mesta kot so Koper z luko, Izola, Piran in Portorož. Posebej zanimiv pa je pogled na portoroške soline. Po ogledu sledi vrnitev do divaškega letališča.

Naziv poletaNačrt letaOkvirni čas letacena C182/C207* za do 3 osebe
 OBALADIVAČA - KOZINA - KOPER - IZOLA - PIRAN - PORTOROŽ - SOLINE - ČRNI KAL - DIVAČA 40min
 279 EUR** 

LETI PO ŽELJI STRANKE: kontaktirajte nas za ponudbo


*C182/C207 cena za let z letalom Cessna 182 / Cessna 207 za do 3 potnike.
** cena vsebuje DDV, letališke pristojbine na letališču Divača, zakup treh potniških sedežev na letalu. Pri letih po želji stranke se čas letenja obračuna po el. števcu letenja v letalu. Časi trajanja letov so okvirni. Pri letih po želji stranke je lahko potrebno doplačati letališke pristojbine na drugih letališčih.

SPLOŠNI POGOJI:
- Število potnikov se lahko omeji glede na vremenske razmere in težko potnikov v letalu: letalo Cessna 182 lahko sprejme do 3 potnike, največja skupna teža potnikov je 240kg. Cessna 207 lahko sprejme do 5 potnikov, glede doplačila in omejitev za dodatnega potnika nas kontaktirajte.
- Pridržujemo si pravico do zavrnitve storitve panoramskega leta in izleta zaradi: vremenskih razmer, tehničnih težav ali pa zaradi nezmožnosti potnika za let.
- Poleti iz Divače se organizirajo nekajkrat letno, glede na povpraševanje.


Za več informacij lahko izpolnite spodnji obrazec ali pokličete po telefonu. Izpolnjen obrazec je samo informativnega značaja in ne pomeni opravljenega nakupa.

Letalski izleti

Letalski izlet je popoln način, da okusite svobodo letenja in uživate v zanimivostih pokrajin kamor vas letalo pripelje. Na voljo so izleti tako za tiste; ki si želijo adrenalinskega in aktivnega doživetja, za tiste, ki si želijo rekreacijskega oddiha in dobre hrane, kot tudi za tiste, ki si želijo spoznati zanimive kraje na drugačen način. 

Letalski izleti vam tako ponujajo, da s prijatelji in družino preživite čaroben dan poln novih dogodivščin, ali pa s sabo vzamete poslovne partnerje in sodelavce in si tako utrdite poslovne vezi.

Povpraševanje

Pošlji