• slo
  • en

LJUBLJANA Z OKOLICO

Izkoristite možnost, ki se vam ponuja in si našo prestolnico države oglejte z nekoliko drugačnega zornega kota. Odprl se vam bo nov pogled, ki bo samo še potrdil kako zares očarljiva je Ljubljana.

KRAJ VZLETA: Brnik (letališče Jožeta Pučnika, Ljubljana)

Po vzletu iz Brnika poletimo preko Medvod do prestolnice, kjer uživamo ob pogledu na znamenitosti, ki jih nudi Ljubljana.


Naziv poletaNačrt letaOkvirni čas letacena C172 *za do 3 osebe
 LJUBLJANABRNIK - MEDVODE - LJUBLJANA - BRNIK
 20min
 129EUR** 

LETI PO ŽELJI STRANKE (več kot 30 minut): 1 min letenja letala Cessna 172 za do 3 potnike je 5,0 EUR**

*C172 cena za let z letalom Cessna 172  za do 3 potnike.
** cena vsebuje DDV, letališke pristojbine na letališču Divača, zakup vseh potniških sedežev na letalu. Pri letih po želji stranke se čas letenja obračuna po el. števcu letenja v letalu. Časi trajanja letov so okvirni. Pri letih po želji stranke je lahko potrebno doplačati letališke pristojbine na drugih letališčih.

SPLOŠNI POGOJI:
- Število potnikov se lahko omeji glede na vremenske razmere in težko potnikov v letalu: letalo Cessna 172 lahko sprejme do 3 potnike, največja skupna teža potnikov je 240kg.
- Pridržujemo si pravico do zavrnitve storitve panoramskega leta in izleta zaradi: vremenskih razmer, tehničnih težav ali pa zaradi nezmožnosti potnika za let.

Za več informacij lahko izpolnite spodnji obrazec ali pokličete po telefonu. Izpolnjen obrazec je samo informativnega značaja in ne pomeni opravljenega nakupa.

Letalski izleti

Letalski izlet je popoln način, da okusite svobodo letenja in uživate v zanimivostih pokrajin kamor vas letalo pripelje. Na voljo so izleti tako za tiste; ki si želijo adrenalinskega in aktivnega doživetja, za tiste, ki si želijo rekreacijskega oddiha in dobre hrane, kot tudi za tiste, ki si želijo spoznati zanimive kraje na drugačen način. 

Letalski izleti vam tako ponujajo, da s prijatelji in družino preživite čaroben dan poln novih dogodivščin, ali pa s sabo vzamete poslovne partnerje in sodelavce in si tako utrdite poslovne vezi.

Povpraševanje

Pošlji