• slo
  • en

ALPE

Izbirate lahko med različnimi panoramskimi leti, ki jih imamo v naši ponudbi Alp. Iz zraka si lahko ogledate najvišji slovenski vrh ali pa kar celo osrčje slovenskih Alp.

TRIGLAV


KRAJ VZLETA: Divača

Naziv poletaNačrt letaOkvirni čas letacena C182/C207* za do 3 osebe
 TRIGLAVDIVAČA - IDRIJA - BOH. BISTRICA - TRIGLAV - BOHINJSKO JEZERO - VOGEL - AJDOVŠČINA - DIVAČA 50min399 EUR**


KRAJ VZLETA: Brnik (letališče Jožeta Pučnika, Ljubljana)

Naziv poletaNačrt letaOkvirni čas letacena C207* za do 3 osebe
 TRIGLAV         BRNIK - KRANJ - BOHINJSKO JEZERO - TRIGLAV - BLEJSKO JEZERO - BRNIK                     
 40-50min
 349 EUR** 


CELOTNE ALPE


KRAJ VZLETA: Divača

Po vzletu iz divaškega letališča boste leteli mimo Nanosa in preko Vipavske doline proti Idrijski kotlini. Letalo se vzpne čez Bohinjske hribe in Bohinjskega jezera do najvišjega slovenskega vrha Triglava. Imeli boste lep razgled na slovenske Alpe in lahko si boste ogledali vrh, ki ga nameravate osvojiti. Nato boste sledili dolini smaragdne reke Soče. Preleteli boste Bovec in na vaši desni boste lahko občudovali slap Boko. Polet boste nadaljevali preko Kobarida in Mosta na Soči do Svete Gore. Ob povratku čez kraško pokrajino bo viden tudi Tržaški zaliv. Sledi pogled na Lipico in pristanek v Divači.

Naziv poletaNačrt letaOkvirni čas letacena C182/C207* za do 3 osebe
 AlpeDIVAČA - POSTOJNA - IDRIJA - MOST NA SOČI - BOVEC - TOLMIN - KANAL - N. GORICA - AJDOVŠČINA - DIVAČA 75min
 449 EUR** 


KRAJ VZLETA: Brnik (letališče Jožeta Pučnika, Ljubljana)

Naziv poletaNačrt letaOkvirni čas letacena C207* za do 3 osebe
 AlpeBRNIK - KRANJ - BOHINJSKO JEZERO - TOLMIN - KOBARID - BOVEC - VRŠIČ - KRANJSKA GORA - JESENICE
 60-75min
 449 EUR** 

LETI PO ŽELJI STRANKE: kontaktirajte nas za ponudbo

*C182/C207 cena za let z letalom Cessna 182 / Cessna 207 za do 3 potnike.
** cena vsebuje DDV, letališke pristojbine na letališču Brnik oz. Divača, zakup treh potniških sedežev na letalu. Pri letih po želji stranke se čas letenja obračuna po el. števcu letenja v letalu. Časi trajanja letov so okvirni. Pri letih po želji stranke je lahko potrebno doplačati letališke pristojbine na drugih letališčih.

SPLOŠNI POGOJI:
- Število potnikov se lahko omeji glede na vremenske razmere in težko potnikov v letalu: letalo Cessna 182 lahko sprejme do 3 potnike, največja skupna teža potnikov je 240kg. Cessna 207 lahko sprejme do 5 potnikov, glede doplačila in omejitev za dodatnega potnika nas kontaktirajte.
- Pridržujemo si pravico do zavrnitve storitve panoramskega leta in izleta zaradi: vremenskih razmer, tehničnih težav ali pa zaradi nezmožnosti potnika za let.
- Poleti iz Divače se organizirajo nekajkrat letno, glede na povpraševanje.

Za več informacij lahko izpolnite spodnji obrazec ali pokličete po telefonu. Izpolnjen obrazec je samo informativnega značaja in ne pomeni opravljenega nakupa.


Letalski izleti

Letalski izlet je popoln način, da okusite svobodo letenja in uživate v zanimivostih pokrajin kamor vas letalo pripelje. Na voljo so izleti tako za tiste; ki si želijo adrenalinskega in aktivnega doživetja, za tiste, ki si želijo rekreacijskega oddiha in dobre hrane, kot tudi za tiste, ki si želijo spoznati zanimive kraje na drugačen način. 

Letalski izleti vam tako ponujajo, da s prijatelji in družino preživite čaroben dan poln novih dogodivščin, ali pa s sabo vzamete poslovne partnerje in sodelavce in si tako utrdite poslovne vezi.

Povpraševanje

Pošlji