• slo
  • en
od 349 € 

ALPE

Izbirate lahko med različnimi panoramskimi leti, ki jih imamo v naši ponudbi Alp. Iz zraka si lahko ogledate najvišji slovenski vrh ali pa kar celo osrčje slovenskih Alp.  

od 239 € 

BLED

Prečudovito Blejsko jezero, ki svoje prave lepote odkrije šele, ko ga pogledamo v njegovi veličastni celoti. In le kako drugače to lahko dosežemo kot iz sedeža letala. 

od 199 € 

LJUBLJANA Z OKOLICO

Izkoristite možnost, ki se vam ponuja in si našo prestolnico države oglejte z nekoliko drugačnega zornega kota. Odprl se vam bo nov pogled, ki bo samo še potrdil kako zares očarljiva je Ljubljana. 

od 279 € 

OBALA

Iz zraka si oglejte kras ali celotno slovensko obalo. Odločitev je vaša!  

PO VAŠIH ŽELJAH

Sestavite svoj let, oglejte si stvari in kraje, ki zanimajo vas in bodite sam svoj navigator. Mi smo tu, da vaše želje pripeljemo do realnosti! 

Letalski izleti

Letalski izlet je popoln način, da okusite svobodo letenja in uživate v zanimivostih pokrajin kamor vas letalo pripelje. Na voljo so izleti tako za tiste; ki si želijo adrenalinskega in aktivnega doživetja, za tiste, ki si želijo rekreacijskega oddiha in dobre hrane, kot tudi za tiste, ki si želijo spoznati zanimive kraje na drugačen način. 

Letalski izleti vam tako ponujajo, da s prijatelji in družino preživite čaroben dan poln novih dogodivščin, ali pa s sabo vzamete poslovne partnerje in sodelavce in si tako utrdite poslovne vezi.