• slo
  • en

Mnenja

Spoštovani,
zahvaljujemo se vam za nepozaben čudoviti dan, ko nam je vaš pilot Matej prikazal našo Slovenijo.
Še vedno smo vsi pozitivnih vtisov, naš polet je bil prekrasen in sproščen. Za kar gre zahvala pilotu, ki nam je pričaral neverjetno dogodivščino, zlasti s svojo prijaznostjo, ustrežljivostjo in sproščenostjo, ki jo je delil z našo družino.
Dekleti sta bili nad poletom navdušeni in kje je bil za njiju to prvi polet smo g. Mateju še toliko bolj hvaležni, ker je z njunih glavic pregnal strah pred neznanim in ju čisto sproščeno popeljal med oblake. Dekleti sedaj veselo razlagata, da je bil nepozaben "adrenalinski spust" s Triglava in naš vzlet "s polnim gasom" z Bovca in prav nič ju ni bilo strah, saj ju je za vse dogodivščine pripravil "naš" pilot, tako sta morali na Triglavu zehati in piti vodo... in kako je bilo smešno, ko smo pristali na travnati pisti.
Tudi midva lahko podeliva občutke najinih deklet in sva res očarana nad prijaznostjo in domačnostjo ter celotno osebnostjo pilota, ki nam je v sproščenem "domačem" vzdušju razkazal celotno obalo, vipavsko dolino, alpe in posočje, bilo je res prečudovito in nepozabno. Za te občutke pa gre vsekakor v celoti zahvala pilotu Mateju.
Še enkrat iskrena zahvala in zagotovo vas priporočimo vsem znancem, saj smo z vami oz. z vašim pilotom doživeli dan, ki bo vedno ostal v našem spominu. 
Veliko varnih in prijetnih letov ter zadovoljnih strank želimo vsem skupaj,
družina Podbelšek

Letalski izleti

Letalski izlet je popoln način, da okusite svobodo letenja in uživate v zanimivostih pokrajin kamor vas letalo pripelje. Na voljo so izleti tako za tiste; ki si želijo adrenalinskega in aktivnega doživetja, za tiste, ki si želijo rekreacijskega oddiha in dobre hrane, kot tudi za tiste, ki si želijo spoznati zanimive kraje na drugačen način. 

Letalski izleti vam tako ponujajo, da s prijatelji in družino preživite čaroben dan poln novih dogodivščin, ali pa s sabo vzamete poslovne partnerje in sodelavce in si tako utrdite poslovne vezi.

Povpraševanje

Pošlji