• slo
  • en

ZABAVIŠČNI PARK MIRABILANDIJA

Privoščite si nekaj novega, nekaj odbitega in noro zabavnega ter se kar s privatnim letalom odpeljite do enega najbolj atraktivnih zabaviščnih parkov v Evropi, Mirabilandije!

Polet ob 7.00 uri iz letališča Divača preko Portoroža in Jadranskega morja, kjer lahko uživate ob pogledu na prostrano modro površino. Ob pristajanju na obalnem letališču Ravena pa si lahko ogledate modene plaže, ki se raztezajo po vzhodni Italijanski obali.

Po pristanku se s taksijem zapeljete v zabaviščni park, ki je od letališča oddaljen samo 10 min!

Zabaviščni park Mirabilandija je pravo doživetje za vse željne zabave, avanture in norega doživetja. Park se razprostira na površini 30.000 m² in vključuje tudi vodni del, Mirabilandija Beach. V parku je mogoče uživati na več kot 40 atrakcijah, med odmorom pa si lahko ogledate več različnih predstav, med katerimi prav gotovo izstopa kaskaderska predstava po vzoru filma Policijska Akademija. Park se ponaša tudi z največjim vodnim vlakcem na svetu. Več informacij o samem parku in uradnih urah odprtja si lahko preberete na uradni spletni strani http://www.mirabilandia.it/en.

Po obisku parka sledi povratek v Divačo. Vzlet ob 19.00 uri.

CENA VKLJUČUJE:

Letalski prevoz in letališke pristojbine.

DOPLAČILA:

Taksi prevoz Ravena letališče - Mirabilandija - Ravena letališče, vstopnica za park in ostale aktivnosti znotraj parka.


Naziv poletaNačrt letaOkvirni čas letacena C182 *za do 3 osebe
 MIRABILANDIJADIVAČA - PORTOROŽ - RAVENA C182 - 75min
 Pošlji povpraševanje**C182 cena za let z letalom Cessna 182  za do 3 potnike.
** cena vsebuje DDV, letališke pristojbine na letališču Divača, zakup vseh potniških sedežev na letalu. Pri letih po želji stranke se čas letenja obračuna po el. števcu letenja v letalu. Časi trajanja letov so okvirni. Pri letih po želji stranke je lahko potrebno doplačati letališke pristojbine na drugih letališčih.

SPLOŠNI POGOJI:
- Število potnikov se lahko omeji glede na vremenske razmere in težko potnikov v letalu: letalo Cessna 182 lahko sprejme do 3 potnike, največja skupna teža potnikov je 240kg.
- Pridržujemo si pravico do zavrnitve storitve panoramskega leta in izleta zaradi: vremenskih razmer, tehničnih težav ali pa zaradi nezmožnosti potnika za let.


Za več informacij lahko izpolnite spodnji obrazec ali pokličete po telefonu. Izpolnjen obrazec je samo informativnega značaja in ne pomeni opravljenega nakupa.

Letalski izleti

Letalski izlet je popoln način, da okusite svobodo letenja in uživate v zanimivostih pokrajin kamor vas letalo pripelje. Na voljo so izleti tako za tiste; ki si želijo adrenalinskega in aktivnega doživetja, za tiste, ki si želijo rekreacijskega oddiha in dobre hrane, kot tudi za tiste, ki si želijo spoznati zanimive kraje na drugačen način. 

Letalski izleti vam tako ponujajo, da s prijatelji in družino preživite čaroben dan poln novih dogodivščin, ali pa s sabo vzamete poslovne partnerje in sodelavce in si tako utrdite poslovne vezi.

Povpraševanje

Pošlji