• slo
  • en

VERONA

Idealen izlet za vse tiste, ki želite okusiti pridih večnega mesta Verone. Mesto opevajo kot romantično mesto, ki je prekrasno v vsakem letnem času in ki ne razočara v nobenem pogledu. Lahko jo obiščete le zaradi pohajkovanja po ozkih uličicah v dvoje, zaradi ogleda rimskih in srednjeveških znamenitosti, zaradi opernih predstav ali pa le zaradi nakupovanja in občudovanja izložbenih okenc.

Polet ob 7.00 uri iz letališča Divača preko Portoroža in Benetk , kjer lahko uživate ob pogledu na mesto na vodi. Sledi pristanek na letališču Verona, ki se nahaja samo 8 km SZ od mesta.

Po pristanku čas za aktivnosti.

Verona je mesto, ki leži ob reki Adži in je zaradi svoje umetniške in kulturne dediščine ena glavnih turističnih destinacij severne Italije. Ravno zaradi svoje urbane strukture in arhitekture je dobilo status svetovne dediščine UNESCO. Med potepom nikakor ne smete izpustiti najbolj znano hišo v mestu, za katero je kriv Shakespeare in si ogledati Julijin balkon, priporočamo pa tudi vzpon na Lambertijev stolp, z vrha katerega je mogoč najlepši, skoraj nadrealistični pogled na celotno mesto. Mesto pa ni pozabilo tudi na tiste z nakupovalno žilico saj ponuja pravi nakupovalni raj, kjer na ulici Via Mazzini najdete številne trgovine svetovno znanih oblikovalcev.

Po obisku mesta sledi povratek v Divačo. Vzlet ob 19.00 uri.

Cena vključuje:

Letalski prevoz in letališke pristojbine.

Doplačila:

Aktivnosti v mestu, vstopnine.

Naziv poletaNačrt letaOkvirni čas letacena C182 *za do 3 osebe
 VERONALJUBLJANA - UDINE - PORDENONE - VICENZA - VERONA C182 - 80min
 Pošlji povpraševanje*


LETI PO ŽELJI STRANKE (več kot 30 minut): 1 min letenja letala Cessna 182 za do 3 potnike je 5,0 EUR**

*C182 cena za let z letalom Cessna 182  za do 3 potnike.
** cena vsebuje DDV, letališke pristojbine na letališču Divača, zakup vseh potniških sedežev na letalu. Pri letih po želji stranke se čas letenja obračuna po el. števcu letenja v letalu. Časi trajanja letov so okvirni. Pri letih po želji stranke je lahko potrebno doplačati letališke pristojbine na drugih letališčih.

SPLOŠNI POGOJI:
- Število potnikov se lahko omeji glede na vremenske razmere in težko potnikov v letalu: letalo Cessna 182 lahko sprejme do 3 potnike, največja skupna teža potnikov je 240kg.
- Pridržujemo si pravico do zavrnitve storitve panoramskega leta in izleta zaradi: vremenskih razmer, tehničnih težav ali pa zaradi nezmožnosti potnika za let.


Za več informacij lahko izpolnite spodnji obrazec ali pokličete po telefonu. Izpolnjen obrazec je samo informativnega značaja in ne pomeni opravljenega nakupa.

Letalski izleti

Letalski izlet je popoln način, da okusite svobodo letenja in uživate v zanimivostih pokrajin kamor vas letalo pripelje. Na voljo so izleti tako za tiste; ki si želijo adrenalinskega in aktivnega doživetja, za tiste, ki si želijo rekreacijskega oddiha in dobre hrane, kot tudi za tiste, ki si želijo spoznati zanimive kraje na drugačen način. 

Letalski izleti vam tako ponujajo, da s prijatelji in družino preživite čaroben dan poln novih dogodivščin, ali pa s sabo vzamete poslovne partnerje in sodelavce in si tako utrdite poslovne vezi.

Povpraševanje

Pošlji