• slo
  • en

ROMANTIČNE BENETKE

Enodnevni izlet z letalom do Benetk. Polet ob 8.30 iz letališča Divača preko Lipice, Trsta, gradeške lagune in severno jadranske obale proti Benetkam, kjer si lahko iz zraka ogledate mondene plaže in luksuzne hotele. Sledi pristanek na otoku Lido pri Benetkah.

Po pristanku si lahko ogledate otok Lido, kjer se odvijajo filmski festivali. Predlagamo pa ogled znamenite arhitekture Benetk.

Z vodnim avtobusom ali vodnim taxijem se lahko odpravite do Markovega trga, ogledate si lahko muzeje, cerkve, palače ter zanimive kanale. Lahko pa se odpeljete na otok Murano in si ogledate čudovite izdelke iz stekla.

Po ogledu sledi povratek v Divačo. Vzlet ob 12.30 uri.

Cena vključuje:

Letalski prevoz in letališke pristojbine.

Doplačila:

Aktivnosti v Benetkah (hrana, prevozi, vodeni izleti,…)


Naziv poletaNačrt letaOkvirni čas letacena C182* za do 3 osebe
ROMANTIČNE BENETKE
DIVAČA - LIPICA - TRST - LIGNANO - CAORLE - JESOLOL - LIDO (BENETKE)
 120min

 699EUR** 

LETI PO ŽELJI STRANKE: kontaktirajte nas za ponudbo

*C182 cena za let z letalom Cessna 182 za do 3 potnike.
** cena vsebuje DDV, letališke pristojbine na letališču Divača, zakup vseh potniških sedežev na letalu. Pri letih po želji stranke se čas letenja obračuna po el. števcu letenja v letalu. Časi trajanja letov so okvirni. Pri letih po želji stranke je lahko potrebno doplačati letališke pristojbine na drugih letališčih.

SPLOŠNI POGOJI:
- Število potnikov se lahko omeji glede na vremenske razmere in težko potnikov v letalu: letalo Cessna 182 lahko sprejme do 3 potnike, največja skupna teža potnikov je 240kg.
- Pridržujemo si pravico do zavrnitve storitve panoramskega leta in izleta zaradi: vremenskih razmer, tehničnih težav ali pa zaradi nezmožnosti potnika za let.


Za več informacij lahko izpolnite spodnji obrazec ali pokličete po telefonu. Izpolnjen obrazec je samo informativnega značaja in ne pomeni opravljenega nakupa.


Letalski izleti

Letalski izlet je popoln način, da okusite svobodo letenja in uživate v zanimivostih pokrajin kamor vas letalo pripelje. Na voljo so izleti tako za tiste; ki si želijo adrenalinskega in aktivnega doživetja, za tiste, ki si želijo rekreacijskega oddiha in dobre hrane, kot tudi za tiste, ki si želijo spoznati zanimive kraje na drugačen način. 

Letalski izleti vam tako ponujajo, da s prijatelji in družino preživite čaroben dan poln novih dogodivščin, ali pa s sabo vzamete poslovne partnerje in sodelavce in si tako utrdite poslovne vezi.

Povpraševanje

Pošlji