• slo
  • en

JADRANSKA AVANTURA

Enodnevni izlet z letalom in oddih na otoku Lošinj. Polet ob 8.30 iz letališča Divača nad istrsko obalo do letališča Mali Lošinj.

Polet ob 8.30 iz letališča Divača nad istrsko obalo, kjer si lahko ogledate Limski kanal, Brione in obmorska mesta kot so Umag, Poreč, Vrsar, Rovinj in Pula. Po preletu kvarnerskega zaliva sledi pristanek na letališču Mali Lošinj.

Po pristanku se odpravite do zaliva Atratore, ki je od letališča oddaljen približno 15 min hoje, lahko pa si najamete taxi. V zalivu se lahko kopate in si privoščite odlično kosilo. Ljubitelji morske hrane pa lahko tukaj okusite sveže morske ribe. 

Vzlet iz letališča Lošinj ob 13.30 in povratek v Divačo.

Cena vključuje: 

Letalski prevoz in letališke pristojbine.


Doplačila: 

Aktivnosti na Lošinju (hrana, prevozi, vodeni izleti,…)


Naziv poletaNačrt letaOkvirni čas letacena C182 *za do 3 osebe
 JADRANSKA AVANTURA (Mali Lošinj)DIVAČA - BUJE - LIMSKI KANAL - RABAC - UNIJE - LOŠINJ 120min

 899EUR** 

LETI PO ŽELJI STRANKE: kontaktirajte nas za ponudbo

*C182 cena za let z letalom Cessna 182 za do 3 potnike.
** cena vsebuje DDV, letališke pristojbine na letališču Divača, zakup vseh potniških sedežev na letalu. Pri letih po želji stranke se čas letenja obračuna po el. števcu letenja v letalu. Časi trajanja letov so okvirni. Pri letih po želji stranke je lahko potrebno doplačati letališke pristojbine na drugih letališčih.

SPLOŠNI POGOJI:
- Število potnikov se lahko omeji glede na vremenske razmere in težko potnikov v letalu: letalo Cessna 182 lahko sprejme do 3 potnike, največja skupna teža potnikov je 240kg.
- Pridržujemo si pravico do zavrnitve storitve panoramskega leta in izleta zaradi: vremenskih razmer, tehničnih težav ali pa zaradi nezmožnosti potnika za let.

Možnost odhoda tudi iz letališča Ljubljana.

Za več informacij lahko izpolnite spodnji obrazec ali pokličete po telefonu. Izpolnjen obrazec je samo informativnega značaja in ne pomeni opravljenega nakupa.

Letalski izleti

Letalski izlet je popoln način, da okusite svobodo letenja in uživate v zanimivostih pokrajin kamor vas letalo pripelje. Na voljo so izleti tako za tiste; ki si želijo adrenalinskega in aktivnega doživetja, za tiste, ki si želijo rekreacijskega oddiha in dobre hrane, kot tudi za tiste, ki si želijo spoznati zanimive kraje na drugačen način. 

Letalski izleti vam tako ponujajo, da s prijatelji in družino preživite čaroben dan poln novih dogodivščin, ali pa s sabo vzamete poslovne partnerje in sodelavce in si tako utrdite poslovne vezi.

Povpraševanje

Pošlji