• slo
  • en

ALPSKA DOGODIVŠČINA

Enodnevni izlet z letalom v osrčje Alp, kjer lahko izkusite naravno lepoto Triglavskega narodnega parka.

Polet ob 8.30 iz letališča Divača v smeri proti Bovcu. Iz letala si boste lahko ogledali kraško pokrajino, Vipavsko dolino, preleteli boste Trnovski gozd. Nato si boste lahko ogledali Most na Soči in Tolmin. 

Letalo se bo vzpelo mimo Krna in Krnskega jezera, nato pa se bo spustilo po dolini reke Soče in pristalo na letališču Bovec. V Bovcu imate na voljo različne dejavnosti. 
Za željne adrenalina je na voljo rafting oziroma katera druga vodna aktivnost, tisti, ki pa si želite malo sprostitve se lahko odpravite na sprehod, izlet s kolesom, ogled muzeja,…

Vzlet iz letališča Bovec ob 12.15 in povratek proti Divači. Na povratnem letu si lahko ogledate najvišji slap v Sloveniji, 144 m visok slap Boka, Sveto goro, drugi najdaljši kamniti most v Evropi - Solkanski most in Štanjel. Nato sledi pristanek v Divači.

Cena vključuje:

Letalski prevoz in letališke pristojbine.

Doplačila: 

Aktivnosti v Bovcu (rafting, muzej, vodeni izleti,…), ogled Triglava iz zraka (60 EUR)


Naziv poletaNačrt letaOkvirni čas letacena C172 *za do 3 osebe
 ALPSKA DOGODIVŠČINA (Bovec)DIVAČA - AJDOVŠČINA - TOLMIN - KRN - BOVEC 70min

 229EUR** 

LETI PO ŽELJI STRANKE (več kot 30 minut): 1 min letenja letala Cessna 172 za do 3 potnike je 5,0 EUR**

*C172 cena za let z letalom Cessna 172  za do 3 potnike.
** cena vsebuje DDV, letališke pristojbine na letališču Divača, zakup vseh potniških sedežev na letalu. Pri letih po želji stranke se čas letenja obračuna po el. števcu letenja v letalu. Časi trajanja letov so okvirni. Pri letih po želji stranke je lahko potrebno doplačati letališke pristojbine na drugih letališčih.

SPLOŠNI POGOJI:
- Število potnikov se lahko omeji glede na vremenske razmere in težko potnikov v letalu: letalo Cessna 172 lahko sprejme do 3 potnike, največja skupna teža potnikov je 240kg.
- Pridržujemo si pravico do zavrnitve storitve panoramskega leta in izleta zaradi: vremenskih razmer, tehničnih težav ali pa zaradi nezmožnosti potnika za let.

Za več informacij lahko izpolnite spodnji obrazec ali pokličete po telefonu. Izpolnjen obrazec je samo informativnega značaja in ne pomeni opravljenega nakupa.

Letalski izleti

Letalski izlet je popoln način, da okusite svobodo letenja in uživate v zanimivostih pokrajin kamor vas letalo pripelje. Na voljo so izleti tako za tiste; ki si želijo adrenalinskega in aktivnega doživetja, za tiste, ki si želijo rekreacijskega oddiha in dobre hrane, kot tudi za tiste, ki si želijo spoznati zanimive kraje na drugačen način. 

Letalski izleti vam tako ponujajo, da s prijatelji in družino preživite čaroben dan poln novih dogodivščin, ali pa s sabo vzamete poslovne partnerje in sodelavce in si tako utrdite poslovne vezi.

Povpraševanje

Pošlji