• slo
  • en

ALPE ADRIA

Dvodnevni izlet z letalom do Benetk in Bovca. Odhod letala ob 8.30 iz letališča Divača preko Lipice, Trsta, gradeške lagune in severno jadranske obale proti Benetkam, kjer si iz zraka ogledate mondene plaže in luksuzne hotele.

Prvi dan: 

Odhod letala ob 8.30 iz letališča Divača preko Lipice, Trsta, gradeške lagune in severno jadranske obale proti Benetkam, kjer si iz zraka ogledate mondene plaže in luksuzne hotele. Sledi pristanek na otoku Lido pri Benetkah. Letalo vas čaka okvirno 4 ure. V tem času si lahko privoščite kopanje na peščeni plaži na otoku Lido, lahko pa si ogledate Benetke - možnost ogleda v lastni režiji ali organiziran izlet pri turistični agenciji.

Popoldanski polet proti Bovcu, kjer si iz zraka ogledate Beneško laguno, Benečijo in njen prehod v Alpski svet. Po preletu Matajurja se letalo spusti v dolino reke Soče in pristane na bovškem letališču. Transfer do nastanitve. Večerja in nočitev.

Drugi dan: 

Aktivnosti v Bovcu po želji: rafting, canyoning, hydrospeed, kajak, gorsko kolesarjenje, izlet v naravo,… Popoldanski polet proti Divači.

CENA VKLJUČUJE: 

Letalski prevoz in letališke pristojbine.

DOPLAČILA: 

Organiziran izlet po Benetkah pri turistični agenciji, nastanitev v Bovcu (od 25 EUR naprej), aktivnosti v Bovcu (rafting, muzej, vodeni izleti,…), ogled Triglava iz zraka (60 EUR).

Naziv poletaNačrt letaOkvirni čas letacena C172 *za do 3 osebe
 ALPE ADRIA (Benetke in Bovec) DVODNEVNI IZLETDIVAČA - LIPICA - TRST - LIGNANO - CAORLE - JESOLOL
 - LIDO (BENETKE) - MATAJUR - BOVEC - DIVAČA
  120min
 590EUR** 


LETI PO ŽELJI STRANKE (več kot 30 minut): 1 min letenja letala Cessna 172 za do 3 potnike je 5,0 EUR**

*C172 cena za let z letalom Cessna 172  za do 3 potnike.
** cena vsebuje DDV, letališke pristojbine na letališču Divača, zakup vseh potniških sedežev na letalu. Pri letih po želji stranke se čas letenja obračuna po el. števcu letenja v letalu. Časi trajanja letov so okvirni. Pri letih po želji stranke je lahko potrebno doplačati letališke pristojbine na drugih letališčih.

SPLOŠNI POGOJI:
- Število potnikov se lahko omeji glede na vremenske razmere in težko potnikov v letalu: letalo Cessna 172 lahko sprejme do 3 potnike, največja skupna teža potnikov je 240kg.
- Pridržujemo si pravico do zavrnitve storitve panoramskega leta in izleta zaradi: vremenskih razmer, tehničnih težav ali pa zaradi nezmožnosti potnika za let.

Za več informacij lahko izpolnite spodnji obrazec ali pokličete po telefonu. Izpolnjen obrazec je samo informativnega značaja in ne pomeni opravljenega nakupa.

Letalski izleti

Letalski izlet je popoln način, da okusite svobodo letenja in uživate v zanimivostih pokrajin kamor vas letalo pripelje. Na voljo so izleti tako za tiste; ki si želijo adrenalinskega in aktivnega doživetja, za tiste, ki si želijo rekreacijskega oddiha in dobre hrane, kot tudi za tiste, ki si želijo spoznati zanimive kraje na drugačen način. 

Letalski izleti vam tako ponujajo, da s prijatelji in družino preživite čaroben dan poln novih dogodivščin, ali pa s sabo vzamete poslovne partnerje in sodelavce in si tako utrdite poslovne vezi.

Povpraševanje

Pošlji