• slo
  • en
od 499 € 

ROMANTIČNE BENETKE

Enodnevni izlet z letalom do Benetk. Polet ob 8.30 iz letališča Divača preko Lipice, Trsta, gradeške lagune in severno jadranske obale proti Benetkam, kjer si lahko iz zraka ogledate mondene plaže in luksuzne hotele. Sledi pristanek na otoku Lido pri Benetkah.  

od 699 € 

JADRANSKA AVANTURA

Enodnevni izlet z letalom in oddih na otoku Lošinj. Polet ob 8.30 iz letališča Divača preko slovenske obale s kratkim postankom v Portorožu, kjer se opravijo mejne formalnosti.  

ZABAVIŠČNI PARK MIRABILANDIJA

Privoščite si nekaj novega, nekaj odbitega in noro zabavnega ter se kar s privatnim letalom odpeljite do enega najbolj atraktivnih zabaviščnih parkov v Evropi, Mirabilandije! 

VERONA

Idealen izlet za vse tiste, ki želite okusiti pridih večnega mesta Verone. Mesto opevajo kot romantično mesto, ki je prekrasno v vsakem letnem času in ki ne razočara v nobenem pogledu. Lahko jo obiščete le zaradi pohajkovanja po ozkih uličicah v dvoje, zaradi ogleda rimskih in srednjeveških znamenitosti, zaradi opernih predstav ali pa le zaradi nakupovanja in občudovanja izložbenih okenc. 

Letalski izleti

Letalski izlet je popoln način, da okusite svobodo letenja in uživate v zanimivostih pokrajin kamor vas letalo pripelje. Na voljo so izleti tako za tiste; ki si želijo adrenalinskega in aktivnega doživetja, za tiste, ki si želijo rekreacijskega oddiha in dobre hrane, kot tudi za tiste, ki si želijo spoznati zanimive kraje na drugačen način. 

Letalski izleti vam tako ponujajo, da s prijatelji in družino preživite čaroben dan poln novih dogodivščin, ali pa s sabo vzamete poslovne partnerje in sodelavce in si tako utrdite poslovne vezi.